Sammenligningstabel for G-rørtrådstørrelse
Paycnc.com - PAY for CNC components
Sammenligningstabel for G-rørtrådstørrelse

 NPT, PT, G er alle rørtråde.

NPT er forkortelsen af ​​National (American) Pipe Thread, der hører til den amerikanske standard 60-graders koniske rørtråd og bruges i Nordamerika. Nationale standarder findes i GB / T12716-1991
PT er forkortelsen af ​​rørtråd. Det er en 55-graders forseglet konisk rørtråd. Den tilhører Wyeth trådfamilien og bruges mest i Europa og Commonwealth of Nations. Almindeligvis brugt i vand- og gasrørindustrien er spidsen 1:16. Nationale standarder findes i GB / T7306-2000
 
G er en 55-graders ikke-gevind tætningsrørtråd, der tilhører Wyeth gevindfamilien. Markeret som G står for cylindrisk tråd. Nationale standarder findes i GB / T7307-2001
Derudover henviser mærket 1/4, 1/2 og 1/8 i gevindet til rørets diameter i tommer.
Insidere bruger normalt punkter til at henvise til trådstørrelsen, en tomme er lig med 8 point, 1/4 tommer er lig med 2 point og så videre.
 

G ser ud til at være det samlede navn på rørtråd (Guan). Opdelingen på 55 og 60 grader er funktionel, almindeligvis kendt som rørcirkel. Det vil sige, at tråden behandles med en cylindrisk overflade.
ZG er almindeligt kendt som rørkegle, det vil sige, at tråden behandles af en konisk overflade, og de generelle vandrørsforbindelser er sådan som
Rc betyder konisk indre gevind
 
 
ZG betyder konisk rørtråd, 3/4 "betyder tommermærke, som er 3/4 tommer konisk rørtråd, som er tilgængelig i" Hardware Manual ".
For at være præcis er dens indre diameter 19,05 mm, men dette er den gamle standard og bruges ikke længere. Den nuværende nationale standard bestemmer, at den indvendige diameter på ZG3 / 4 "-tråden er 20 mm.
Dens repræsentationsmetode skal være: ZG3 / 4〃. Blandt dem (〃) ​​er det repræsentative symbol på tommer.
En tomme er lig med 25,4 mm. En tomme er lig med 8 cent. Oprindelsen af ​​3/4 er 6/8 = 3/4. Almindeligvis kendt som 6 point.
 

Tilsvarende den indvendige diameter af ZG1 / 2 "gevindrøret ≈ 15 mm. Almindeligt kendt som 4 point.
Den indvendige diameter på ZG1 "gevindrøret ≈ 25 mm. Almindeligvis kendt som 1 tomme.
Den indvendige diameter på ZG11 / 2 "gevindrøret er ≈32 mm. Almindeligvis kendt som en tomme og en halv.
Konisk rørtråd bruges kun til hydrauliksystemforbindelse, mens rørtråd G3 / 4〃 kun bruges til vandrørforbindelse. Konisk rørtråd ligner meget rørtråd, forskellen er kun i den koniske.
DN er den nominelle diameter
TOP
Message Us